3 gode tips til dig der vil i gang med at sejle på SUP

3 gode tips til dig der vil i gang med at sejle på SUP

Er du klar på at komme i gang med at stå på et SUP board, og vil du være sikker på at komme godt fra start, har vi her samlet et par gode tips til dig.

Køb et godt SUP board

For det første kan det være en rigtig god idé ikke at gå ned på kvalitet, når du skal have dit nye SUP board. Alle butikker sælger efterhånden SUP board, om du så går i en outdoor butik, eller om du går i Netto. Derfor kan det være godt at tænke over, hvor du vælger at købe det, da det giver sig selv, hvor du kan være sikker på at få mest kvalitet for pengene. Og du får bare mere glæde med et SUP board af en høj kvalitet.

Start ud på en mindre sø eller å

Når du skal i gang med at lære at stå på dit SUP board, er det en rigtig god idé at starte ud på en mindre sø eller å, hvor der ikke er mange bølger, og hvor du ikke kan risikere at komme alt for langt væk fra kysten. Du kan også kaste dig ud i det ved havet, men her er det en rigtig god idé, at du gør det på en stille dag, hvor der er helt roligt vand. På den måde har du ikke for meget at kæmpe mod, når du skal i gang med at lære det.

Vær tålmodig

Så er det også meget vigtigt, at du er tålmodig med dig selv. Det kræver altså lige et par forsøg at komme godt i gang med at stå på SUP board, og det er ikke alle, der bare lige kan gøre det i første hug. Så start stille og roligt ud, lær at stå på det, begynd at bevæge dig fremad, og prøv så at finde balancen i det hele. Så skal det nok gå, og du skal nok lære det i løbet af kort tid, men husk at være tålmodig med det.

Find dit SUP board online

Vil du gerne have nemt ved at finde dit første SUP board, og vil du gerne være sikker på at få det af en god kvalitet, kan det være klogt at vælge at købe det på nettet, hvor der er rigtig mange butikker og forskellige modeller at vælge imellem. Bare her i Danmark er der kommet rigtig mange forhandlere af SUP boards, og det er ikke svært at finde et godt sted at købe dit første bræt, som du kan komme i gang med at stå på.

Køb juletræslys på tilbud her, hvis du mangler flere til den kommende jul.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *