Streamingplatformen, der giver dig alt det, du elsker

Viaplay er en streamingplatform, der tilbyder et uendeligt univers af underholdning. Uanset om du er til spændende serier, actionfyldte film, børneprogrammer eller dokumentarer, så har Viaplay noget for enhver smag. Med et bredt udvalg af titler fra både danske og internationale produktionsselskaber, kan du fordybe dig i historier, der taler til dit hjerte og din fantasi. Lad dig rive med af de velkendte favoritter eller bliv introduceret til nye, spændende oplevelser – alt sammen i højeste kvalitet og til en overkommelig pris.

Viaplay – din personlige portal til film, serier og sport

Viaplay er din personlige portal til et uendeligt univers af film, serier og sport. Uanset om du er til action, drama, komedie eller sport, så finder du alt, hvad dit hjerte begærer, på Viaplay. Med et Viaplay-abonnement får du adgang til et hav af indhold, som du kan streame når og hvor som helst. Køb Viaplay abonnement her og lad dig underholde i timevis.

Få adgang til et uendeligt bibliotek af indhold

Med vores streamingplatform får du adgang til et uendeligt bibliotek af indhold. Uanset om du er til film, tv-serier, dokumentarer eller børneindhold, har vi et bredt udvalg, der garanterer, at du altid finder noget, der passer til dine interesser. Hvis du leder efter de nyeste titler, kan du tjekke SkyShowtime – nyeste tilbud og se, hvad der er tilgængeligt.

Sådan opretter du nemt et Viaplay-abonnement

Det er nemt at oprette et Viaplay-abonnement. Gå blot ind på Viaplay.dk og klik på ‘Opret abonnement’. Vælg derefter den pakke, der passer bedst til dine behov, og følg de simple trin for at fuldføre din tilmelding. Du kan betale via dit kreditkort eller vælge en månedlig abonnementsløsning. Når din betaling er gennemført, har du straks adgang til Viaplay’s store udvalg af film, serier, sport og meget mere. Det tager kun få minutter at komme i gang, så du kan hurtigt nyde alt det indhold, du elsker.

Brug Viaplay på alle dine enheder

Med Viaplay kan du se dine yndlingsserier, film og sportsbegivenheder på tværs af alle dine enheder. Uanset om du foretrækker at streame på din smartphone, tablet, computer eller et smart-tv, er Viaplay altid lige ved hånden. Appen er let at navigere i og giver dig adgang til et utal af titler, som du kan nyde, når og hvor det passer dig bedst. Så uanset om du er på farten eller hygger dig hjemme, kan du altid få din underholdning lige, som du vil have den.

Tilpas din oplevelse med brugerprofiler

Med brugerprofiler kan du tilpasse din oplevelse på streamingplatformen efter dine egne præferencer. Opret separate profiler til dig selv og andre medlemmer af din husstand, så I kan gemme jeres individuelle seerhistorik, anbefalinger og indstillinger. Tilpas profilerne med jeres egne avatarer og navne, så I nemt kan skifte mellem dem. På den måde får I alle en personlig oplevelse, der matcher jeres individuelle interesser og smagspræferencer.

Nyd den ultimative streaming-oplevelse overalt

Uanset hvor du befinder dig, kan du nyde den ultimative streaming-oplevelse. Vores platform giver dig adgang til et uendeligt bibliotek af film, serier, dokumentarer og meget mere direkte på din smartphone, tablet eller computer. Stream i høj kvalitet og uden begrænsninger, så du altid har underholdning inden for rækkevidde. Oplev et bredt udvalg af indhold, der dækker alle dine interesser – fra de nyeste blockbustere til klassiske favoritter. Med vores brugervenlige grænseflade og intuitive navigering kan du nemt finde det, du leder efter, og fordybe dig i den perfekte streaming-oplevelse, uanset hvor du er.

Bliv opdateret på de nyeste film- og seriehits

Streamingplatformen tilbyder et omfattende udvalg af de nyeste film- og seriehits. Uanset om du er til action, drama, komedie eller noget helt tredje, kan du finde dine favoritter her. Platformen opdateres løbende med de hotteste nyheder, så du altid er på forkant med de seneste tendenser inden for underholdning. Lad dig inspirere af anbefalinger, læs omtaler og se trailere, så du altid ved, hvad der er værd at se. Uanset om du er til store blockbustere eller uafhængige perler, finder du det hele samlet ét sted.

Få adgang til live-sport, når og hvor du vil

Med vores streamingplatform kan du få adgang til et bredt udvalg af live-sportsbegivenheder, når og hvor du har lyst. Uanset om du er til fodbold, basketball, tennis eller noget helt andet, kan du streame dine yndlingskampe direkte på din smartphone, tablet eller computer. Vores platform giver dig fleksibilitet og frihed til at følge med i dine yndlingssportsgrene, uanset hvor du befinder dig. Oplev den ultimative sportsoplevelse, når og hvor det passer dig bedst.

Hvorfor et Viaplay-abonnement er en investering i din underholdning

Et Viaplay-abonnement er en investering i din underholdning, som giver dig adgang til et uendeligt univers af film, serier, dokumentarer og meget mere. Med Viaplay får du ikke blot adgang til et bredt udvalg af populære titler, men også eksklusive originale produktioner, der kun findes på deres platform. Derudover kan du nyde indholdet på alle dine enheder, uanset hvor du befinder dig. Viaplay giver dig fleksibilitet og frihed til at fordybe dig i den underholdning, du holder allermest af, når det passer dig bedst. Et Viaplay-abonnement er derfor en investering, der giver dig adgang til et hav af muligheder for at få en endnu bedre oplevelse af din yndlingsunderholdning.